EDENCO & ICT

Uw ICT en netwerk

Netwerken, servers, computers, telefoons, faxen, printers.... Op het gebied van datanetwerken en (mobiele) communicatie is tegenwoordig van alles mogelijk. Maakt U echter wel optimaal gebruik van al die mogelijkheden? Laat U geen kansen liggen als het gaat om efficiency en kostenbeheersing? Kan het niet mobieler? En heeft uw ICT-netwerk wel de beste configuratie?

De Beveiliging van uw netwerk

Bekabelde of draadloze (WiFi) netwerken, VoIP, Internet, E-mail.... Beveiliging van uw netwerk is van groot belang voor uw bedrijfsvoering. Belangrijk is om te kijken welke techniek er voor uw bedrijf nodig is.

De medewerkers van EDENCO Int. zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Kantoorautomatisering ofwel bedrijfsnetwerk

Het adviseren over, ontwerpen van en laten aanleggen van de ICT-infrastructuur voor uw bedrijfsnetwerk ofwel kantoorautomatisering is ons specialisme. Wij hebben de kennis, houden rekening met de toekomst, groei, snelheid en betrouwbaarheid van uw netwerk. We inventariseren de omgeving en bespreken met U de diverse mogelijkheden. Wij zorgen voor de flexibiliteit die U nodig heeft en zetten onze kennis voor uw bedrijf graag in.

Computer Hard- en Software service

Ook voor aanschaf en onderhoud van uw hard- en
software kunt U bij ons terecht. Onze Microsoft en Novel CNS certificering, garandeert een hoogstaand kennisniveau van elk besturingssysteem.

Ook onze online modules, Online Backup Service, iMUIS, Exchange Service  en Content Management System zijn veel gevraagde oplossingen.

Wij werken alleen met kwalitatieve A-merken en oplossingen.

De dienstverlening van EDENCO Int.
onderscheidt zich met name door:

* Klantspecifieke oplossingen

* Snelle responstijden

* Onafhankelijk advies over netwerken

* One-Stop-Shopping door Partnerships

* Uitstekende kwaliteit en hoog serviceniveau

* Centrale ligging in de Randstad

* Korte communicatielijnen

* Meer dan 15 jaar ervaring

Laat U zich eens vrijblijvend informeren door EDENCO Int.
Wij komen graag bij U op bezoek voor een informatief kennismakingsgesprek.